WordPress sablon telepítése

Igény esetén kezelőfelület személyes betanítása vagy a sablon teljes testreszabása

Nem tudja feltelepíteni wordpress sablonját?

Megvásárolt egy sablont, de innen nem tudott továbblépni? Bizony ehhez is szakember kell, aki fel tudja telepíteni a wordpress sablont és testre tudja szabni igény esetén. Persze vannak olyanok is, akik fel tudják telepíteni és el is kezdik személyre szabni, de valahol mégis elakadnak.

SABLON TELEPÍTÉS ÁRA

Hogyan válasszunk megfelelő wordpress sablont?

A legfontosabb szempont a sablon kiválasztásánál, hogy a saját, publikálni kívánt tartalmunk hogyan illeszkedik bele. Ha tartalmilag nagyon eltér, akkor elkerülhetetlen a wordpress sablon átalakítása, ami plusz költséggel jár és nem biztos, hogy jó irányba viszi el a dizájnt.

Amikor legyártanak egy sablont, a grafikusok úgy választanak hozzá képeket, színvilágot, betűtípust, betűméretet, hogy az valóban jól mutasson. Ha átszínezzük, kicseréljük a képeket, más hosszúságú szöveget illesztünk be, betűméretet módostíunk, már csak árnyéka lesz az eredeti dizájnnak, és így lehet, hogy már nem is fog tetszeni.

Ezért nagyon fontos az első lépés, azaz a sablon kiválasztása, ami illeszkedik a tartalmunkhoz, képeinkhez, szövegeinkhez.

Hol érdemes wordpress sablont vásárolni?

Gyakorlatilag bárhol, ha a demo oldalon le tudja ellenőrizni, hogy jól működik e. Érdemes a véleményeket is átolvasni (ha van ilyen), amit a felhasználók írnak, miután megveszik a sablont. Tapasztalat szerint a ThemeForest oldalán jobb minőségű sablonok vásárolhatóak, mint a TemplateMoster oldalán.

Kezelőfelület személyes betanítása

Amennyiben Ön igényli, akkor az admin felület betanítása is lehetséges. Ez egy-másfél órát vesz igénybe, viszonylag könnyen elsajátítható.

Sablon teljes testreszabása

Ha Ön egyáltalán nem szeretne ezzel foglalkozni, megtanulni kezelni, kérheti a sablon teljes testreszabását is.

ÁRAK

Wordpress sablon telepítése

10.000 Ft

Az ár tartalmazza a wordpress sablon feltelepítését a webszerverre és a demo tartalom importálását.

A sablon telepítése a kezelőfelület betanításával együtt
20.000 Ft

A sablon testreszabása 5.000 Ft/óra munkadíjjal történik vagy egyedi megállaposád esetén fix áras is lehet.

Amennyiben szeretné, az alábbi megrendelő űrlap segítségével megrendelheti a szolgáltatást.

Sablon telepítés megrendelése

Kijelentem, hogy a weboldalon elérhető adatkezelési tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.