WordPress sablon telepítése, testreszabása

Van egy wordpress sablonja de nem tudja feltelepíteni?

Ön is megvásárolt egy template-et, de amikor letöltötte a fájlokat a számítógépére, rájött, hogy innen nem tud továbblépni? Bizony szakember kell hozzá, aki fel tudja telepíteni a wordpress sablont és testre tudja szabni igény esetén. Persze vannak olyanok is, akik fel tudják telepíteni és el is kezdik személyre szabni, de valahol mégis elakadnak.

Hogyan válasszunk megfelelő wordpress sablont?

A legfontosabb szempont a sablon kiválasztásánál, hogy a saját, publikálni kívánt tartalmunk hogyan illeszkedik bele. Ha tartalmilag nagyon eltér, akkor elkerülhetetlen a wordpress sablon átalakítása, ami plusz költséggel jár és nem biztos, hogy jó irányba viszi el a dizájnt.

Amikor legyártanak egy sablont, a grafikusok úgy választanak hozzá képeket, színvilágot, betűtípust, betűméretet, hogy az valóban jól mutasson, szemet gyönyörködtető legyen. Ha átszínezzük, kicseréljük a képeket, más hosszúságú szöveget illesztünk be, betűméretet módostíunk, már csak árnyéka lesz az eredeti dizájnnak, és így lehet, hogy már nem is fog tetszeni.

Ezért nagyon fontos az első lépés, azaz a sablon kiválasztása, ami illeszkedik a tartalmunkhoz, képeinkhez, szövegeinkhez.

Ne dőljön be a szép dizájnnak, a megragadó képeknek és mintatartalmaknak. Mindíg képzelje oda saját képeit, szövegeit. Ha nem tud dönteni, kérje szakember segítségét már az első lépésnél.

Hol érdemes wordpress sablont vásárolni?

Gyakorlatilag bárhol, ha a demo oldalon le tudja ellenőrizni, hogy jól működik e. Érdemes a kommenteket is átolvasni, amit a felhasználók írnak, miután megveszik a sablont. Tapasztalat szerint a ThemeForest oldalán olcsóbb és jobb minőségű sablonok vásárolhatóak, mint a TemplateMoster oldalán.

ThemeForest https://themeforest.net/category/wordpress

TemplateMonster https://www.templatemonster.com/wordpress-themes.php

Milyen extra költségek merülhetnek fel?

  • domain név, web szerver (kb 8000 Ft/év)
  • extra funkciók/modulok beépítése, amit maga a template nem tartalmaz
  • template igény szerinti módosítása/átalakítása a forráskódban 3.000 Ft -os munkaóradíjjal

Válasszon csomagot!

Wordpress sablon
telepítése

9.900 Ft

A csomag tartalmazza a wordpress sablon feltelepítését és a demo tartalom importálását. Nem tartalmazza a sablon árát és a saját tartalom elhelyezését az oldalon.

Megrendelem

Wordpress sablon
testreszabása

59.000 Ft

A csomag tartalmazza a wordpress sablon feltelepítését és a saját tartalom elhelyezését az oldalon a demo tartalom helyett. Nem tartalmazza a sablon árát és a sablonban történő esetleges módosításokat. A sablon forráskódjában történő módosítások (struktúrális átalakítás) 3.000 Ft/óra munkadíjjal történnek.

Megrendelem

Webshop sablon (WooCommerce) testreszabása

99.000 Ft

A csomag tartalmazza a wordpress sablon és woocommerce feltelepítését és a saját tartalom elhelyezését az oldalon a demo tartalom helyett, a webshop egyéb beállításait, néhány darab termék feltöltését termékkategóriánként. Nem tartalmazza a bankkártyás fizetéshez szükséges modul árát (Otp, K&H, Barion...stb), a sablon árát és a sablonban történő esetleges módosításokat. A sablon forráskódjában történő módosítások (struktúrális átalakítás) 3.000 Ft/óra munkadíjjal történnek.

Megrendelem

Megrendelés

Kijelentem, hogy a weboldalon elérhető adatvedelmi tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem, a személyes adataim kezeléséhez hozzájárulásomat adtam.